PONDUS SNICKERI är ett företag som har funnits i ca 20 år. Vi har under dessa år arbetat med all upptänklig snickeriproduktion. Restauranginredningar, möbler för hem och kontor, AV-möbler, högtalare, trappor, dörrar, fönster mm mm och naturligtvis båtsnickerier, från bordläggning på skärgårdskryssare till inredningar i plastbåtar, såväl segel- som motorbåtar.

Både privat och i vår yrkesverksamhet har vi ofta fått frågan var man kan köpa material till båtsnickerier, massivt trä, plywood, och annat. Ofta har frågan varit var man kan köpa mindre mängder och kanske också få hjälp med tillkapningen odyl. Sporrade av dessa frågor driver vi sedanca 10 år försäljning av båtmaterial i stora som små mängder. Hos oss ska ingen behöva genera sig för att köpa 1m mahognylist för 23:- tex. Naturligtvis säljer vi även stora mängder också tex 1 kubikmeter teak. Vid större mängder kan vi naturligtvis ge bättre priser.

Vårt sortiment består av produkter som vi i vår yrkesverksamhet har funnit ger de bästa resultaten och som vi gärna vill erbjuda er båtägare mfl.